![]()
ברוכים הבאים לפורום היער האסור! הפורום כיום משמש לארכיון ומכיל את כל התוכן מאז הקמתו, אי-שם ב-01/09/2006! כל הפורומים נעולים למעט הפורום
הזה(לחיץ)
לכל שאלה / בקשה / הערה ויצירת קשר יש לשלוח אימייל לכתובת הבאה: edenbuganim@walla.com
שלכם, מאז ומתמיד, עדן -
edenbuganim
|
![]() ![]() ![]() |
22/09/2012, 12:08 | |||||||||||||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
-------------------- RRRRRRRRRRRRaquelle!a החתימה בעיצוב מחדש. אנחנו צריכות לעצב מחדש. אני לא זוכרת מתי עיצבנו מחדש... נראה לי שעברו... שנים! |
||||||||||||||||||||||
היער האסור - פורום הארי פוטר |
27/09/2012, 20:15 | |||||||||||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||||||||||
![]() |
הסבר על דירוגים !
הדירוגים, שמבוססים על הדירוג של הועדה האמריקאית לקולנוע, הם כדלהלן: G G הוא הדירוג הראשון, שאומר שהיצירה מתאימה לכל הגילאים. מתאים לכל המשפחה. שום גסויות, מוות, שום דבר לא הולם. ילד בן 8 יכל להנות מזה בקלות. PG PG, הדירוג השני בדרגה, גם הוא לא מזיק. מגיל 10 ומעלה. כלומר שאם יש קצת מכות פה ושם, או מישהו מת ואף אחד לא מפרט- כאן יהיה הPG הלא מזיק. גם רומנטיקה בלי תיאורים דביקים תיכנס לPG. PG13 PG13 הוא מגיל 13 ומעלה. כאן כבר אפשר להכניס קצת קללות וגסויות, וגם רומנטיקה יותר דביקה. ובעצם, כל דבר שהוא לא R. זאת אומרת שכמה שתכולו להישאר מרומזים, או לא דוחים, או לא אלימים מדי, ובלי שום סקס- תיכנסו בPG13. כולל תיאורי מוות. זה גם הדירוג הבסיסי לכל דבר שמכיל רמז קל שבקלים לחד מיניות. R R הוא מגיל 15 ומעלה. כאן אתם יכולים כבר להכניס אלימות די מפורטת, רמיזות מיניות ברורות ואפילו מין ממש רך (שכולל תחושות, ולא תיאורים), כאן אתם יכולים קצת לשחרר רסן. ויש לזה פורום משלו. NC17 מגיל 17 ומעלה ! זה הדירוג הרשמי הגבוה ביותר. תתפרעו. מין מפורש, אלימות מפורשת, כל הזוועות שתעלו על דעתכם ולפעמים דווקא דברים נחמדים שפשוט ממש לא הולמים לקטינים. ירידות, נשיכות, הכאות, הקאות, פדופיליה, סלאשים ופאמסלשים ואפילו דראפלים נכנסים לNC17. ככה שיותר רחוק מזה לא תוכלו להגיע, מלבד הדירוג האחרון. PP18 זה הוא לא דירוג רשמי והוא הדירוג הגבוה ביותר. מגיל 18 ומעלה. והוא אומר, באופן כללי- עלילה אירוטית נטו. כל דבר שנכנס לקיציניות של מין, רק מין, נכנס לכאן. פשוט מאוד. PP18 פחות או יותר אומר פורנוגרפית פיקשן. לעומת NC17, לPP18 אין באמת עלילה או תירוץ. לכל שאלה- אלי לפרטי. -------------------- RRRRRRRRRRRRaquelle!a החתימה בעיצוב מחדש. אנחנו צריכות לעצב מחדש. אני לא זוכרת מתי עיצבנו מחדש... נראה לי שעברו... שנים! |
||||||||||||||||||||
היער האסור - פורום הארי פוטר |
![]() ![]() ![]() |
כרגע צופים באשכול |
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים) |
נקודות הבתים | תיעוד עריכת הנקודות |
![]() 8846 ![]() 1207 ![]() 8609 ![]() 6963 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |