ברוכים הבאים לפורום היער האסור! הפורום כיום משמש לארכיון ומכיל את כל התוכן מאז הקמתו, אי-שם ב-01/09/2016! כל הפורומים נעולים למעט הפורום
הזה(לחיץ)
לכל שאלה / בקשה / הערה ויצירת קשר יש לשלוח אימייל לכתובת הבאה: edenbuganim@walla.com
שלכם, מאז ומתמיד, עדן -
edenbuganim
צוות ההנהלה החליט לעשות תחרות ענקית ביניכם המשתמשים. בשבועות הקרובים אתם הולכים להתחרות על פרסום הקהילה בעזרת מערכת מדהימה שנוצרה במיוחד בשביל זה. וכשאני אומר שאתם תתחרו, אני מתכוון לכל אחד מכם, ואני יודע על מה אני מדבר. הפרסים שתקבלו בתמורה שווים את הניצחון, סמכו עליי.
אז איך נרשמים?
כדי להירשם עליכם להיכנס לקישור הבא- http://www.hp-il.net/index.php?act=pirsum אתם הולכים לקישור שנמצא בתחתית הדף שבו רשום "לחץ כאן להרשמה" ועוקבים אחר ההוראות. חכו, יש עוד. אחרי שנרשמתם דרך המערכת, עליכם למלא באשכול הזה את הטופס הבא:
CODE
[B]שם:[/B] [B]כינוי:[/B] [B]מה השם שלי במערכת הפרסום?[/B]
משתמש שלא ימלא את הטופס באשכול לא ייחשב בתחרות!
חוקי התחרות
אין להירשם פעמיים לתחרות.
אין אפילו לנסות ולרמות, המערכת מספיק חכמה בשביל לעלות על כך סוג של רמאות כזו או אחרת.
חל איסור מוחלט לפרסם לינקים שלכם בפורום עצמו!
שימו לב, עבירה על חוקי התחרות מסכנת אותכם בבאן מהמערכת ו\או באן מהאתר.
מקומות לפרסום.
בזמן התחרות תוכלו לפרסם בכל מקום שתרצו.
מסנג'ר.
סקייפ.
פייסבוק.
מייל
וכו'...
הפרסים.
כן כן, חברים- הפרסים הנחשקים, והם: מקום ראשון- 10000 אוניות, שר קסמים לחודשיים ו1000 נקודות בית. מקום שני- 7000 אוניות, שר קסמים לחודש ו500 נקודות בית. מקום שלישי- 5000 אוניות, שר קסמים לשבועיים ו300 נקודות בית.
שווה,לא?
התחרות נמשכת עד התאריך ה20.8.12. רוצו להירשם!
--------------------
קרדיט לסער האלילה. D:
so long and thanks for all the fish תראה את חמש הדקות הראשון של "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה ותבין (; מעזרה סודית.
"אני לא מאשימה אותך,קטניס. לא כולם נולדים עם פרצוף פוטוגני. כמוהו." היא תופסת בגייל, ששקוע בשיחה עם פלוטארך, וגוררת אותו לעברנו. "נכון שהוא חתיך?" ~~~~~ אני מנסה לחשוב על תשובה שנונה, אבל בוגס אומר ביובש, "אל תצפי שנתרשם יותר מידי. בדיוק ראינו את פיניק אודייר בתחתונים". אני מחליטה שאני אכן מחבבת את בוגס.
שם: דניאל כינוי: Pretty Woman מה השם שלי במערכת הפרסום? דנדי
אמ.. קרתה לי טעות קטנה. הדבקתי את הקישור שלי בשורת כתובת (כי לפעמים זה לא מעתיק, אז בדקתי) ונלחץ לי המקש של האנטר, וזה הוסיף לי פרסום אחד. יש מצב אתם מורידים אותו? מרגיש לי כאילו רימיתי... ><
שם:עדי כינוי:דידי פוטר מה השם שלי במערכת הפרסום? עדי
--------------------
עדי♥דידי פוטר♥14♥מטורפת במשרה חלקית XD
עדידי אהובתי המדהימה מזכרת. אהמ אהמ. ^^ תגידי תודה שאני פורצת לך. החתימה שלך הייתה נורא משעממת, אני רוצה לתקן מספר פרטים "קטנים". קודם, החתימה שלך הייתה רק צהובה. עכשיו היא גם אפורה וכחולה. ובקרוב גם אדומה. אח"כ החתימה הייתה רק שלך. עכשיו היא גם שלי!! פה נגמרה לי הפריצה כי אין לי מה לכתוב לך. ליטרלי, אין לי מה לכתוב לך. אז הנה האדום- ♥
עכשיו רק תחלמי על עוד פריצה, כי אני לא אפרוץ לך שוב!!
פיצה טעימה של שורה אחת בשביל מקום לצהוב הקטן שרצית.. אני אוהבת אותך המון המונים ♥מאיה♥
היי עדידי, יש לך עוד פריצה XD החתימה שלך קצת ארוכה מדי כבר, אבל לא אכפת לי. כי אני אוהבת אותך ♥ אני אוהבת אותך ואת ילדה מדהימה ומקסימה וחמודה וחכמה ואני ממש שמחה שנפגשנו ♥ באהבה, קרן.
I don't wanna hurt him anymore I don't wanna take away his life I don't wanna be...a murderer..
ציטוט
אתה לא מתמזמז סתם כך עם האינסוף.(מין סטריטס, 'רחובות מרושעים')
ציטוט
טלהסי: "אז.. מה אתה אומר, הפעם האחרונה ש'דפקתי כוסית'?" קולומבוס: "אה?" טלהסי: הפעם האחרונה שהיית במצב 'עשרים אצבעות על הרגליים'? קולומבוס: "מה?" טלהסי: "הכנסת את שמוליק לגן?" קולומבוס: "מי זה שמוליק? (ברוכים הבאים לזומבילנד)
שני || 11 || שייקספיר 3> || נשואה בעושר ואושר לדסי 33> || שירשורים || ספרים || מ"תים (!) || עוד ספרים || מעצב(נ)ת || יש לי חיים משלי || קרן קנתה אותי בלילה הלבן