ברוכים הבאים לפורום היער האסור! הפורום כיום משמש לארכיון ומכיל את כל התוכן מאז הקמתו, אי-שם ב-01/09/2006! כל הפורומים נעולים למעט הפורום
הזה(לחיץ)
לכל שאלה / בקשה / הערה ויצירת קשר יש לשלוח אימייל לכתובת הבאה: edenbuganim@walla.com
שלכם, מאז ומתמיד, עדן -
edenbuganim
דניאל רדקליף מניח תפילין!
האם יכול להיות שהוא חוזר בתשובה?
01/05/2012, 13:39 |
תמיר4689 |
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
300 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#38,353 מנותק |
|
|

|
זה פוטושופ
--------------------
משתמש יקר, ברוך הבא ליער האסור - פורום הארי פוטר! בכדי להחליף את מה שכתוב ואת חתימתך כנס ללוח בקרה האישי -> עריכת חתימה. המשך גלישה נעימה ומהנה, צוות הנהלת הפורום.
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
03/05/2012, 16:46 |
Harmony Bear |
|
אווטר ודרגה
|
|
היום הוא היום ומחר יום חדש!
|
|
מידע נוסף
|

|
רייבנקלו, לא חבר בצוות
|
|
|
7,670 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#37,449 מנותק |
|
|

|
זה לא פוטושופ ולא כלום. זה הוא. זה לא אומר שהוא חוזר בתשובה או משהו כזה... זה פשוט אומר שהוא רצה להניח תפילין. כל יהודי יכול לשים תפילין, לא משנה אם הוא חוזר בתשובה או לא. אבל בכל מקרה זה מגניב שהוא הניח תפילין. XD אין.. תמיד אנחנו הכי בולטים בעולם. וימותו הקנאים!
--------------------
ציטוט | "אני לא מאשימה אותך,קטניס. לא כולם נולדים עם פרצוף פוטוגני. כמוהו." היא תופסת בגייל, ששקוע בשיחה עם פלוטארך, וגוררת אותו לעברנו. "נכון שהוא חתיך?" ~~~~~ אני מנסה לחשוב על תשובה שנונה, אבל בוגס אומר ביובש, "אל תצפי שנתרשם יותר מידי. בדיוק ראינו את פיניק אודייר בתחתונים". אני מחליטה שאני אכן מחבבת את בוגס. |
זה כ"כ קורע! XDDDDD
|
|
|
21/05/2012, 20:23 |
בלה היפה |
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, לא חבר בצוות
|
|
|
120 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#38,688 מנותק |
|
|

|
זה מה שמעסיק אותכם? והתמונה ממש מטושטשת.. אבל רואים שזה הוא.
--------------------
פוטרית|משחקי הרעב|מתה על שניהם|שלא תעזו להגיד לידי מילה טובה על ג'סטין ביבר|דיסני|בת 14|הבית היחיד שלא הייתי בו אף פעם הוא גריפין|משעמם לי|די ענייה|תרומות דחווף!!!!!
|
|
|
28/05/2012, 17:56 |
Michal Uzumaki |
|
אווטר ודרגה
|
|
תעמדו על מה שאתם מאמינים, גם אם אתם עומדים לבד
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
571 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#25,010 מנותק |
|
|

|
ציטוט (The Flintstones @ 30/12/2010, 15:06) | הוא חצי יהודי - אמא שלו יהודיה. וזה בכלל לא דומה לו התמונה נורא מטושטשת! |
אין דבר כזה חצי יהודי. ^-^ לפי היהדות, אם האמא יהודית, ואמא שלו היא יהודית, אז הוא יהודי. (; | כל הכבוד על העדכון.
--------------------
בס"ד. <center\>
|
|
|
03/10/2012, 13:37 |
orel palomba |
|
|
מידע נוסף
|

|
רייבנקלו, לא חבר בצוות
|
|
|
0 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#39,301 מנותק |
|
|

|
דת הולכת לפי האמא. נגיד אם האמא נוצריה והאבא יהודי, הילד נוצרי. דניאל רדקליף יהודי אני עוד לא מאמינה.
--------------------
ציטוט: so i cross my heart and i hope to die, but i'll only stay with you one more night... and i know i said it a milion time, but i'll only stay with you one more night... אוראל_ 14_הארי פוטר_גרין דיי_ טרה קול_בילי ג'ו ארמסטרונג_maroon5_twilight <3 רוברט כזה חתיך !! [[http://www.youtube.com/watch?v=fwK7ggA3-bU
|
|
|
04/11/2012, 18:04 |
Michal Uzumaki |
|
אווטר ודרגה
|
|
תעמדו על מה שאתם מאמינים, גם אם אתם עומדים לבד
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
571 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#25,010 מנותק |
|
|

|
ציטוט (סוהרסמשמם @ 12/04/2012, 14:55) | הלוו!! אמא של דניאל רדקליף יהודייה, אין כזה דבר חצי יהודי!!!! דניאל רדקליף י-ה-ו-ד-י!! אם האם יהודייה, הילד יהודי. אני כבר שמעתי שהוא הניח תפילין, אבל עכשיו אני יודעת שהוא הניח רק כדי לבדוק משהו, לא מבחינת הדת והכול, רק בגלל הוויכוח, אז זה לא כזה מגניב. |
אין מה להוסיף מסכימה .. ^^
--------------------
בס"ד. <center\>
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · edenbuganim
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|

|
|
|